Νέα

Τα νέα του Γραφείου (δικηγορικά νέα, σεμινάρια κλπ.)

Στην παρούσα ενότητα θα βρείτε με χρονολογική σειρά (από το νεότερο στο παλαιότερο) όλα τα δικηγορικά και επιστημονικά νέα που αφορούν το Δικηγορικό Γραφείο

Εισήγηση του Π. Γαλάνη στο Συνέδριο του Δήμου Ζαχάρως "Οικοσύστημα Καϊάφα - Κυπαρισσιακός Κόλπος - Βιώσιμη Ανάπτυξη", στις 11/6/2022 στη Λίμνη Καϊάφα, με θέμα: "Περιβαλλοντική Αδειοδότηση και Δίκτυο Natura 2000".

Προσκεκλημένη Εισήγηση στις 7/5/2022 στο 1ο Επιστημονικό Συνέδριο Αισθητικής και Κοσμητολογίας, της Ένωσης Επαγγελματιών Αισθητικών Βορείου Ελλάδος (Ε.ΕΠ.Α.Β.Ε.), στη Θεσσαλονίκη, με γενικότερο θέμα:

Εισήγηση το Σάββατο 2/4/2022 στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ "Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Αναζητώντας τη Χρυσή Τομή της Βιώσιμης Ανάπτυξης" του Π. Γαλάνη, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, με θέμα:

Με μεγάλη τιμή, ο Π. Γαλάνης κλήθηκε να αποτελέσει μέλος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων επιχειρήσεων ομορφιάς και αισθητικής, Aesthetic Awards, 2022, ως δικηγόρος εξειδικευμένος στη νομοθεσία αισθητικών και καλλυντικών και συγγραφέας σχετικής μονογραφίας (2020).

Προσφάτως, το Γραφείο μας κλήθηκε να αξιολογήσει την επίμαχη ρύθμιση του Ν/Σ του Υπ. Ανάπτυξης για την απλή παραχώρηση αιγιαλού για την υλοποίηση Στρατηγικών Επενδύσεων.

Το βιβλίο "Επιλεγμένα Πρακτικά Θέματα Συνταγματικών Δικαιωμάτων" του Π. Γαλάνη εντάχθηκε στο σύστημα διανομής φοιτητικών συγγραμμάτων ΕΥΔΟΞΟΣ, με κωδικό 102125014.

Ετέθη στην κυκλοφορία το νέο νομικό βιβλίο του Π. Γαλάνη και συνεργατών (Ε.Κ. Αναστοπούλου, Δ. Μπατσούλα) "Επιλεγμένα Πρακτικά Θέματα Συνταγματικών Δικαιωμάτων", από τις εκδόσεις Νομική Βιβλιοθήκη.