Νέα

Τα νέα του Γραφείου (δικηγορικά νέα, σεμινάρια κλπ.)

Στην παρούσα ενότητα θα βρείτε με χρονολογική σειρά (από το νεότερο στο παλαιότερο) όλα τα δικηγορικά και επιστημονικά νέα που αφορούν το Δικηγορικό Γραφείο

σας ενημερώνουμε ότι για τις διακοπές των Χριστουγέννων του 2023 το Γραφείο μας θα παραμείνει κλειστό από 22 Δεκεμβρίου έως και 3 Ιανουαρίου 2024.

Με χαρά πληροφορηθήκαμε πως το βιβλίο "Δημόσιο Δίκαιο της Αναδάσωσης" διανέμεται στους φοιτητές του Τμήματος Δασολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο 7ο εξάμηνο των σπουδών τους και στο μάθημα: "Δασικά Φυτώρια - Αναδασώσεις".

Σας ανακοινώνουμε πως εντός εύλογου χρόνου αναμένεται να τεθεί στην κυκλοφορία το νέο βιβλίο του Π. Γαλάνη "Δίκαιο για την κλιματική αλλαγή: Ενωσιακό-Εθνικό", από τις εκδόσεις Νομ. Βιβλιοθήκη, 2022.

Εισήγηση του Π. Γαλάνη στο Συνέδριο του Δήμου Ζαχάρως "Οικοσύστημα Καϊάφα - Κυπαρισσιακός Κόλπος - Βιώσιμη Ανάπτυξη", στις 11/6/2022 στη Λίμνη Καϊάφα, με θέμα: "Περιβαλλοντική Αδειοδότηση και Δίκτυο Natura 2000".

Το βιβλίο "Επιλεγμένα Πρακτικά Θέματα Συνταγματικών Δικαιωμάτων" του Π. Γαλάνη εντάχθηκε στο σύστημα διανομής φοιτητικών συγγραμμάτων ΕΥΔΟΞΟΣ, με κωδικό 102125014.

Αγαπητοί φίλοι του Γραφείου, με το Απόσπασμα Πρακτικών από τη συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με αριθμό 126/26-11-2020, Αριθμός απόφασης: Γ5/Σ126/26-11-2020, "Έγκριση της αναμόρφωσης του Προγράμματος Σπουδών στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής", το σύγγραμμά μου «Σύγχρονες προσεγγίσεις στο Δίκαιο...